Glasmästeri, övrigt

Hos oss på Klings kretsar mycket av det vi gör kring glas, och vi arbetar med glas i olika miljöer och installationer.

Glas är alltid vackert i sin transparenta form och gör sig bra för både skydd och avskärmning. Glas är dessutom ett material med många fördelar. Det tål faktiskt slitage, fukt och stötar betydligt bättre än många andra material som används för inredning i offentliga miljöer och privatbostäder.

Med en fullutrustad glasverkstad kan vi ta oss an det mesta inom inredningsglas. För hem med industriell stil kan vi tillverka fönster, glasdörrar och glasmöbler efter dina önskemål och mått. Det är egentligen bara fantasin som sätter stopp för vad vi kan frambringa i vårt specialmästeri.

Om du är ute efter duschväggar, stänkskydd i köket, en platsbyggd bastu, ett glasgolv eller en annan glaskonstruktion för inredning i hem eller kontor så har vi de rätta glasmästarna.

Glastak & glasgolv

Efterförfrågan har blivit större kring att vi ska designa och montera glas till annat än bara fönster och dörrar. Detta ser vi som mycket välkommet och våra glasmästare har lång erfarenhet och gedigna kunskaper om att bygga med glas.

Våga ta din inredning till nästa nivå och låt oss installera glastak eller glasgolv! Vi erbjuder glas till alla förekommande planlösningar. Tänk vilka fantastiska möjligheter du kan få för ljusinsläpp och rymd.

Kontakta oss gärna så kommer någon av våra glasmästare förbi och tar en titt på uppdraget.

Snabbanslutning