Dörrar

En inbjudande entré med vackra dörrar som passar husets charm och stil är något som vi är specialiserade på här på Klings Snickeri i Hamburgsund. Våra hantverkare tar fram dörrar som är lika unika som varje hus. När vi tillverkar din dörr får du en entré med något alldeles extra.

Panelklädda ytterdörrar

En panelklädd ytterdörr ger en tung och solid känsla. Panelen sätter vi oftast som stående, liggande eller som ett vackert fiskbensmönster. Ett dörrfönster passar utmärkt på dessa ytterdörrar och fönstret går att beställa i olika former. Isolerglaset går förstås även att få som insynsskyddat.

Läs mer

Entréer & portar

Vi bygger entréer och portar med vackra detaljer och lösningar för ljusinsläpp. Portarna anpassas efter byggnaden och här kan hela vår snickarglädje komma till sin fulla rätt när det kommer till spröjs och dekor.

Läs mer

Allmogedörrar

Vackra allmogedörrar med speglar, glaspartier och djupa profiler tillverkar vi för användning inomhus eller som en inbjudande ytterdörr. I samråd med dig tar vi fram en dörr som kan bli helt unikt designad efter dina önskemål.

Läs mer

Ytterdörrar

Är du ute efter en vacker ytterdörr med speglar, glas och spröjs, en rejäl dubbelport eller en solid entrédörr med träpanel? I vårt specialsnickeri har vi möjlighet att uppfylla alla dina behov och önskemål gällande den perfekta ytterdörren. Vi tar stor hänsyn till byggnadens charm och vi producerar unika ytterdörrar till villor, offentliga byggnader, fritidshus och k-märkta byggnader.

Läs mer

Innerdörrar

Vi tillverkar innerdörrar för varje hem och rum! Från oss kan du få snygga och funktionella dörrlösningar som matchar varje smak och behov. Är du en kund som behöver pardörrar, glasdörrar, skjutdörrar eller kanske massiva dörrar för bästa ljudisolering? I vilket fall så har vi möjlighet att tillverka de innerdörrar som passar dig bäst.

Läs mer

Balkongdörrar

När du behöver en balkongdörr eller en altandörr som matchar dina fönster så kan vi på Klings göra en som är anpassad efter dina krav och önskemål. Vi gör balkongdörrar i alla stilar, med allt från modena skjutdörrar i glas till kulturdörrar i tidstypisk stil.

Läs mer

Specialtillverkning av dörrar

Hos oss sker ingen massproduktion på löpande band, utan varje dörr byggs med omtanke och hjärta. Om det ska vara rejäla panelklädda dörrar till en nyproduktion, eller om det ska vara en klassisk allmogeport, det spelar ingen roll för oss för vi har kunskap och erfarenhet av alla tänkbara lösningar för dörrar.

Läs mer

Vi vet hur en dörr ska byggas

Klings är snickeriet med unika lösningar för unika hus. Vi har över 40 års erfarenhet av specialsnickerier av dörrar, portar och entréer. Har du en egen idé eller vill du att vi kommer med förslag baserat på vår expertis? Välkommen att kontakta oss så tar vi fram en bra lösning!

Snabbanslutning